Noord-Oost Friesland

Samen een dagje tuinen en kwekerijen bezoeken

Het is de bedoeling om met een aantal auto's samen een dag op stap te gaan. Afhankelijk van de situatie bezoeken we 2 en/of 3 tuinen/kwekerijen. Het liefst in combinatie met een ontvangst of rondleiding of eenvoudige lunch.
Voor 2024 hebben we drie dagexcursies met mooie tuinen en kwekerijen uitgezocht die zeer de moeite waard zijn om te bezoeken:

24 april 2023: De Tuinen van Salland
8 juni 2024: Arboretum Arcadië, Bloemakkershof en de Tuinvanhuisman
21 september 2024: West-Friesland - de tuin van Thecla van der Ham, de tuin van Tjerkje Postma en de tuin van Annette van Zadelhoff.

Kijk in de agenda voor meer informatie en om u aan te melden. 

Algemeen:
We vertrekken altijd samen vanaf een van te voren afgesproken punt met eigen auto's, waarbij we zoveel mogelijk carpoolen.
Het is de bedoeling om 's ochtends tussen 8.30 en 9.00 uur te vertrekken en tussen 17.00 en 17.30 uur weer terug te zijn. De genoemde kosten zijn inclusief carpoolkosten.
Betaling op de dag zelf contant bij de organisatie: Yda of Tineke.

Geïnteresseerden kunnen zich voor de afzonderlijke dagtochtjes opgeven via de link die in de agenda bij de excursie staat vermeld. 
Lukt dat niet, kunt u zich telefonisch opgeven bij Tineke Adema- Speelman, tel. 06-23124767 of e-mail: tinekeadema(at)hotmail.com.
Graag willen we bij de aanmelding je naam, woonplaats, email-adres en telefoonnummer weten maar ook of je bereid bent zelf te rijden en (hoeveel) gasten je mee kunt nemen. Bij voldoende belangstelling gaan deze excursies door.