Noord-Oost Friesland

Welkom bij Groei & Bloei
Noord-Oost Friesland

Uitgelicht

JAARPROGRAMMA 22-23

Een nieuw seizoen bomvol interessante activiteiten. Download snel onze flyer met het complete overzicht.

Meer

Excursies 2023

Het excursieprogramma voor dit jaar is bekend. Ga mee en laat je verrassen!

Meer

Welkom bij Groei & Bloei afdeling Noordoost Friesland

Ben jij ook een liefhebber van alles wat groeit en bloeit of tuinieren? En trek je graag op met andere enthousiaste tuinliefhebbers?
Dan voel je je vast thuis bij de afdeling Noordoost Friesland van Groei & Bloei. Want met rond de 130 leden zijn er altijd wel groen-gekken waarmee het 'klikt'. 

We organiseren boeiende lezingen en interessante tuinexcursies, doen aan kennisdeling, geven workshops en bieden cursussen aan.
Verschillende leden doen enthousiast mee aan regionale en landelijke Open-tuinen dagen (Fryslân iepenet syn tunen, Open Tuinen Groei&Bloei in het derde weekend van juni).

Meer weten? Grasduin eens rond in ons jaarprogramma,de agenda of kom vrijblijvend langs op een ledenavond.
Wil je lid worden? Maak dan gebruik van onze speciale ledenwerfactie. Neem hiervoor contact op met onze secretaris via info(at)nofriesland.groei.nl.

OPROEP: Het afdelingsbestuur is op zoek naar een nieuwe voorzitter van de afdeling. Onze afdeling is springlevend en heeft een goed gevulde agenda met verschillende activiteiten. Heeft u interesse of wilt u het bestuur iemand tippen? Meld u (vrijblijvend) via info(at)nofriesland.groei.nl en we nemen contact met u op. Vanzelfsprekend wordt er gezorgd voor overdracht van werkzaamheden en zullen de andere bestuursleden ervoor zorgen dat u zich snel thuis voelt in het bestuur!

 

 

Tuinlog

19 Mar

Veris-lente

2923 week 11 LENTE equinox

11 Mar

Veris-lente

2023 week 10 Maart roert z’n staart

Meer

Agenda

27 Mar

Voorjaarsworkshop

Vrolijke voorjaarsbloemen en voorjaarsbloeiers? We…

21 Apr

Dagexcursie naar De Poldertuin en Bloeiers

De kosten zijn inclusief entrees, koffie,…

Meer