Noord-Oost Friesland

Welkom bij Groei & Bloei
Noord-Oost Friesland

Uitgelicht

Fryslân iepenet syn tunen 2023

Aanmelding tuinen voor 2023 geopend! Doe ook mee en meld jouw tuin voor 1-1-2023 aan!

Meer

JAARPROGRAMMA 22-23

Een nieuw seizoen bomvol interessante activiteiten. Download snel onze flyer met het complete overzicht.

Meer

Welkom bij Groei & Bloei afdeling Noordoost Friesland

Ben jij ook een liefhebber van alles wat groeit en bloeit of tuinieren? En trek je graag op met andere enthousiaste tuinliefhebbers?
Dan voel je je vast thuis bij de afdeling Noordoost Friesland van Groei & Bloei. Want met rond de 150 leden zijn er altijd wel groen-gekken waarmee het 'klikt'. 

We organiseren lezingen en tuinexcursies, doen aan kennisdeling, geven workshops en bieden cursussen aan.Verschillende leden doen enthousiast mee aan regionale en landelijke Open-tuinen dagen (rondje tuinen NO-Friesland, Open Tuinen Groei&Bloei in het derde weekend van juni).

Meer weten? Grasduin eens rond in ons jaarprogramma  de agenda of kom vrijblijvend langs op een ledenavond.
Wil je lid worden? Maak dan gebruik van onze speciale ledenwerfactie. Neem hiervoor contact op met onze secretaris via info(at)nofriesland.groei.nl.

OPROEP: Het afdelingsbestuur is met spoed op zoek naar een nieuwe secretaris. Ook zoeken we een coördinator Open Tuinen. Dit naast de vacature voor voorzitter van de afdeling, die ook al geruime tijd vacant is. Onze afdeling is springleven en heeft een goed gevulde agenda met verschillende activiteiten. Willen we dit zo kunnen voortzetten, dan is versterking van het afdelingsbestuur noodzakelijk. Het bestuur doet dan ook de dringende oproep aan de leden om zich verkiesbaar te stellen. Heeft u interesse in één of een combinatie van deze vacatures of wilt u het bestuur iemand tippen? Meld u (vrijblijvend) via info(at)nofriesland.groei.nl en we nemen contact met u op. Vanzelfsprekend wordt er gezorgd voor overdracht van werkzaamheden en zullen de andere bestuursleden ervoor zorgen dat u zich snel thuis voelt in het bestuur!

 

 

NIEUWSBRIEVEN

Tuinlog

08 Jan

Paul

2022

14 Nov

Anneke Duyvesteijn

Een tuin op de toekomst voorbereid(2) - Blik op de…

Meer

Agenda

06 Feb

Jaarvergadering en Willem & Trudy van…

We starten de avond met de Jaarvergadering.…

13 Mar

Brian Kabbes: Vaste planten voor elke situatie

Het succes van een beplanting staat en valt met de…

Meer