2 sept 2022: Dagexcursie afdeling Heerenveen naar Barneveld e.o.

Leden van Groei&Bloei afd. Noordoost Friesland opgelet: de afdeling Heerenveen organiseert op vrijdag 2 september a.s. een dagexcursie naar Barneveld en omgeving. Een prachtig programma, met een bezoek aan twee interessante tuinen (Hubertushof en De Beukenhof) en aan ecologische vastenplanten kwekerij Klein Hof. Deelname staat ook open voor leden van andere Friese afdelingen! Klik hier voor meer informatie en aanmelden. Wees er snel bij, want vol = vol!

23 sept 2022: Dagexcursie afdeling Heerenveen naar Fleuramour (België)

De afdeling Heerenveen organiseert op vrijdag 23 september een dagtocht naar Fleuramour 2022, hét Bloemenarrangementen-festival van België.
'Fleuramour 2022 belooft een feestelijke jaargang te worden. Ter ere van de 25ste jubileumeditie wordt de landcommanderij omgetoverd tot een magische bloemenwereld. Tienduizenden bloemen worden verwerkt in honderden fabuleuze designs door getalenteerde bloemstylisten uit binnen- en buitenland. Daarnaast worden tal van bloemenshows, live demonstraties, workshops en wedstrijden georganiseerd en voorzien we als organisatie de nodige randanimatie.'

Deelname aan de excursie staat ook open voor leden van andere afdelingen. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.