Noord-Oost Friesland

Jaarprogramma

Mededeling van het bestuur

Groei & Bloei NO Friesland organiseert normaal gesproken veel activiteiten zoals bloemschikken, tuinexcursies, workshops en lezingen. Voor leden zijn de activiteiten aantrekkelijk geprijsd. Als niet-lid bent u ook van harte welkom! De deelnamekosten liggen dan wel iets hoger dan voor leden.Helaas zijn door de maatregelen rond COVID-19 vanaf het voorjaar van 2020 onze activiteiten stil komen te liggen. 

We hebben voor het seizoen 2020-2021 een prachtig programma klaarliggen, maar helaas weten wij niet wanneer het ingaat. Wij hebben de lezingen,
workshops, tuinexcursies en het bloemschikken en plantjeruil (nog) niet kunnen voorzien van een datum. Er zijn teveel onzekerheden, zeker nu COVID-19 de vesting Dokkum is binnengekomen als het paard van Troje.

Maar niet getreurd, zodra de vooruitzichten beter zijn, gaan wij direct weer volop plannen! Tot die tijd genieten we van de tuin en hebben eindelijk eens tijd om die stapels met tuinbladen door te spitten…
 

N.B.
Heeft u ook een evenement dat interessant is voor onze leden? Stuur een e-mail aan onze secretaris (info(at)nofriesland.groei.nl) met daarin uw naam en contactgegevens en informatie over uw aanbod. We plaatsen uw activiteit alleen als deze voldoet aan de doelstellingen van de vereniging en aansluit bij de landelijke maatregelen m.b.t. het beheersen en terugdringen van COVID-19.