In het kader van Fryslân iepenet syn tunen 2022 zijn 12 mooie tuinen van Groei&Bloei in Noordoost Friesland e.o. weer open tussen 21-5 en 28-8!
Een handig kaartje met een tabel met openingsdagen kunt u hierdownloaden. Zo kunt u gemakkelijk en snel zien welke tuinen wanneer open zijn. En uw rondje op de fiets of met de auto plannen.

Veel plezier!

Praktische aanvullingen (laatste update 12 juni 2022):
Komt u met de auto naar de Open Tuinen? Graag aandacht voor het parkeren bij tuin:

• No. 4: Artuin, Hennie Dijk-Stel, Foarwei 32, 9294 KE Oudwoude. Ligt aan een smalle straat. Wanneer u uit de richting van Kollum komt rijdt u voorbij de tuin en parkeert u links op de parkeerplaats tegenover de kerk.
  • No. 5: Eelkje en Durk Postma, Foarwei 38, 9114 RB Driezum. Deze tuin ligt aan het einde van een onverharde weg rechts van huisnummer 40. Er zijn een aantal tijdelijke parkeerplaatsen gecreëerd.
  • No. 8: Janna Rusticus, Rykswei 8A, 9288 CB Kootstertille. Parkeren aan de grote weg zodat de ventweg vrij blijft voor de omwonenden (dus niet afslaan en niet op het achtererf van nummer 6 parkeren ivm landbouwvoertuigen).

En nog even dit: wie helpt ons nieuwe leden winnen?
Wij hebben een prachtige folder laten drukken. Bij alle open tuinen van onze afdeling ligt een stapel folders. Neem gerust een stapeltje mee. De crux van de folderactie is dat je de folder in brievenbussen stopt van woningen met een tuin waarvan je denkt dat er belangstelling voor Groei & Bloei zou kunnen zijn. Andere afdelingen hebben met deze actie veel nieuwe leden bereikt. Alvast bedankt! En heel veel tuinplezier gewenst het komende weekend.