Op 14 april 2022 opent Floriade Expo haar poorten een half jaar lang in Almere. De Floriade vindt slechts één keer in de 10 jaar plaats. Het lijkt ons een leuk idee om hier samen met leden en niet-leden van Groei&Bloei heen te gaan. Samen een dagje uit met de bus, hoe leuk kan dat zijn!?

Een dagtocht naar de Floriade in Almere betekent een dag genieten van “groen”. Je ontdekt hier oplossingen van innovators uit binnen- en buitenland die onze steden leuker, mooier en duurzamer maken. En je geniet van de geur en kleur van bloemen, planten, groenten en fruit. Duik in het thema ‘Growing Green Cities’ en laat je verrassen! Maak kennis met ontwikkelingen op het gebied van groen, voedsel, gezondheid en energie.

Wat gaat u beleven bij een dagtocht Floriade?

• Een onvergetelijk dagje uit dat je maar eens per 10 jaar kunt meemaken
  • Proef, voel, ruik en zie alles wat de Nederlandse tuinbouw samen met meer dan 400 nationale en internationale deelnemers te bieden heeft
  • Ga op reis door de tuinbouw in het enorme kascomplex
  • Een gratis rit met de kabelbaan, het stedelijke vervoersmiddel van de toekomst
  • Een rijk en gevarieerd kunst- en cultuurprogramma
  • Verbreed je kennis en laat je inspireren over hoe je zelf groener kan leven

We reizen met een luxe touringcar. Deze excursie kan alleen doorgaan als we de bus vol krijgen. Vraag daarom gerust vrienden of famili of ze mee willen, niet leden betalen maar €2,50 meer.

Datum: 11 juni 2022
Vertrek: 9.00 uur, opstapplaats Dokkum; eindtijd +/- 18.00/18.30 uur
Kosten: +/- €57,50 (is inclusief entree, vervoer en enkele rit kabelbaan); niet-leden +/- €60,00. Overige kosten zijn voor eigen rekening.
Aanmelden: uiterlijk 28 februariaanmelden bij Yda van der Wal, e-mail ydajacoba(at)gmail.com of bij Tineke Adema: e-mail: tinekeadema(at)hotmail.com.

Bij voldoende deelname gaat deze reis door en krijgt U in maart nader bericht over de betaling.